O nama

Keynes d.o.o. je brzo rastuća kompanija, osnovana od strane eksperata sa preko 20 godina iskustva u računovodstvu, porezima, finansijama i savjetovanju, uz cilj da postave nove industrijske standarde.
 
Kompanija pruža izuzetne finansijske i profesionalne usluge uz održavanje najvišeg nivoa integriteta i profesionalizma. Zadovoljiti sadašnje i buduće potrebe naših klijenata i pomoći im da njeguju dugoročan uspjeh. Poštujemo naše uposlenike i klijente kao profesionalci i pojedinci. Uspostaviti povjerenje i lojalnost između uspolenika, partnera i klijenata firme. Stvoriti dinamično okruženje koje podstiče kreativno razmišljanje, inovativne ideje i podstiče uposlenike da ispuni svoj optimalni nivo uspjeha. Stvoriti harmoničan balans između posla i porodičnog života.

Mi brinemo o vašim Izveštajima, Zaradama, Novčanom toku i svim uslugama koji su Vama potrebni, već vam omogućavamo i pomažemo da zarađujete više svakog meseca. Naš uspjeh proizilazi ne samo iz kvaliteta našeg rada, to je pitanje stava, pristupa i načina na koji tretiramo naše klijente.

Stojimo vam na raspolaganju!

Kakva god pomoć u oblasti finansija da vam zatreba kontaktirajte nas.
Sve na jednom mjestu!

Rezultati u brojkama

Naš cilj je nadmašiti očekivanja pružanjem najbolje moguće usluge!

128

Certifications

230

Employees

517

Customers

94

Countries Served

Naša Misija

Knjigovodstvena i računovodstvena agencija za mala, srednja preduzeća i obrte. Keynes d.o.o. je kompanija s decenijom rada na bh.tržištu čiji tim je spoj dugogodišnjeg iskustva i mladih uposlenika.

Ideja o nastanku knjigovodstvene agencije je proizašla iz potrebe klijenata da na jednom mestu dobiju sve neophodne knjigovodstvene usluge uz pomoć ili savjetovanje u poslovnom softveru. Integrirali smo i sinhronizovali knjigovodstvene poslove i IT podršku,kako bismo svojim klijentima obezbijedili najbolje poslovno okruženje.

Cilj nam je da svaki klijent bude siguran da poslovnim podacima njegovog preduzeća, raspolaže pouzdan tim stručnjaka, na koje se u svakom trenutku može osloniti. Mi ćemo se, u skladu sa zakonom, poštujući pravila struke truditi da nesmetano i kontinuirano uvećavate svoj kapital, prepuštajući računovodstvene poslove nama. Prepustite brigu o Vašem poslovanju našem timu.

Keynes d.o.o. je kompanija s decenijom rada na bh.tržištu čiji tim je spoj dugogodišnjeg iskustva i mladih uposlenika.

• Specijalizovano iskustvo
• Sistematičnost
• Poznavanje zakona
• Opšte poslovno znanje
• Savremena tehnološka ekspertiza

Uposlenici kompanije posjeduju certifikat računovođe.

Trajno čuvanje elektronskih podataka na externim serverima - dostupno u svakom trenutku sa 3 vrste backup-a.

Višestruka zaštita protiv ransomware-a.

Image