O nama

Keynes d.o.o. je brzo rastuća kompanija, osnovana od strane eksperata sa preko 20 godina iskustva u računovodstvu, porezima, finansijama i savjetovanju, uz cilj da postave nove industrijske standarde.
 
Kompanija pruža izuzetne finansijske i profesionalne usluge uz održavanje najvišeg nivoa integriteta i profesionalizma. Zadovoljiti sadašnje i buduće potrebe naših klijenata i pomoći im da njeguju dugoročan uspjeh je naš glavni cilj, uspostava povjerenja i lojalnosti između uspolenika, partnera i klijenata firme je temelj našeg poslovanja.

Mi brinemo o vašim izveštajima, zaradama, novčanom toku i svim uslugama koji su Vama potrebni, već vam omogućavamo i pomažemo da zarađujete više svakog mjeseca. Naš uspjeh proizilazi ne samo iz kvaliteta našeg rada, to je pitanje stava, pristupa i načina na koji tretiramo naše klijente.

Stojimo vam na raspolaganju!

Kakva god pomoć u oblasti finansija da vam zatreba kontaktirajte nas.
Sve na jednom mjestu!

Naša Misija

Knjigovodstvena i računovodstvena agencija za mala, srednja preduzeća i obrte. Keynes d.o.o. je kompanija s decenijom rada na bh.tržištu čiji tim je spoj dugogodišnjeg iskustva i mladih uposlenika.

Ideja o nastanku knjigovodstvene agencije je proizašla iz potrebe klijenata da na jednom mjestu dobiju sve neophodne knjigovodstvene usluge uz pomoć ili savjetovanje u poslovnom softveru. Integrirali smo i sinhronizovali knjigovodstvene poslove i IT podršku,kako bismo svojim klijentima obezbijedili najbolje poslovno okruženje.

Cilj nam je da svaki klijent bude siguran da poslovnim podacima njegovog preduzeća, raspolaže pouzdan tim stručnjaka, na koje se u svakom trenutku može osloniti.

Mi ćemo se, u skladu sa zakonom, poštujući pravila struke truditi da nesmetano i kontinuirano uvećavate svoj kapital, prepuštajući računovodstvene poslove nama. Prepustite brigu o Vašem poslovanju našem timu.

Keynes d.o.o. je kompanija s decenijom rada na bh.tržištu čiji tim je spoj dugogodišnjeg iskustva i mladih uposlenika.

• Specijalizovano iskustvo
• Sistematičnost
• Poznavanje zakona
• Opšte poslovno znanje
• Savremena tehnološka ekspertiza

Uposlenici kompanije posjeduju certifikat računovođe.

Trajno čuvanje elektronskih podataka na eksternim serverima - dostupno u svakom trenutku sa 3 vrste backup-a.

Višestruka zaštita protiv ransomware-a.

Image